Sky Is Our Limit

H Euroterra είναι μια επενδυτική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, με στόχο την ανάπτυξη ακινήτων παγκοσμίου επιπέδου, κατάλληλων τόσο για επενδυτές όσο και για ιδιώτες. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών επενδύσεων ακίνητης περιουσίας σε μια απαιτητική πελατεία, παράλληλα με τη διαρκή ανοδική πορεία της εταιρείας.

▷ LEARN MORE

7000

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Τις τελευταίες δεκαετίες επενδύουμε σε ακίνητα που βρίσκονται στην Ευρώπη και έχουμε αναπτύξει 700 ακίνητα πρώτης τάξεως με εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες για όλους τους πελάτες μας.

2ΕΚ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΩΝ ΧΩΡΩΝ

H Euroterra δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και έχει παραδώσει μέχρι σήμερα 2 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα κατοικήσιμων χώρων στην Ελλάδα (Αθήνα και Λευκάδα), τη Βουλγαρία (Σόφια και Πλόβντιβ), και το Λονδίνο.

40

ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το 1981, ο κ. Μιχάλης Θεριανός ίδρυσε τον Όμιλο EUROTERRA. Σαράντα χρόνια μετά, ο Όμιλος έχει πλούσια δράση και εμπειρία στον χώρο της ακίνητης περιουσίας. Με συνεχή ανάπτυξη στην Ευρώπη, η Euroterra καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεγάλων ιδιωτικών έργων, όπως έργα ανάπτυξης για οικήσιμους και εμπορικούς χώρους, αποθήκες, διαχείριση κτιρίων, διαμερισμάτων και εμπορικών κτιρίων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Από το 1980 ειδικευόμαστε σε προσοδοφόρες κατοικίες στο κεντρικό Λονδίνο, όπου βρίσκονται τα κεντρικά μας γραφεία. Έχουμε την τεχνογνωσία για την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη ακινήτων πρώτης τάξεως με εξαιρετικές δυνατότητες και ακινήτων υψηλής απόδοσης που εγγυώνται μακροχρόνια...

▷ VIEW PROJECTS

ΕΛΛΑΔΑ

Τις τελευταίες δεκαετίες επενδύουμε σε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και έχουμε αναπτύξει χιλιάδες πολυτελή διαμερίσματα-κατοικίες σε σημαντικές περιοχές των πόλεων, υπέροχες εξοχικές κατοικίες σε παραδεισένιους προορισμούς, καθώς και βραβευμένα ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

▷ VIEW PROJECTS

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η Euroterra Bulgaria αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους και δυναμικούς παίχτες στον χώρο των ακινήτων στη Βουλγαρία. Η εταιρεία με κεντρικά γραφεία στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια, έχει αναπτύξει σε αυτή την ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης μεγά...

▷ VIEW PROJECTS

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Για να παραμείνουμε κορυφαίοι ειδικοί στην ανάπτυξη και επένδυση ακινήτων, στόχος μας είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Αυτό το πετυχαίνουμε με τον έγκαιρο εντοπισμό ακινήτων προς επένδυση, με την ανάπτυξη δημιουργικών στρατηγικών για προστιθέμενη αξία, και με την εφαρμογή συγκεκριμένων σχεδίων που θα αποδώσουν εξαιρετικά οικονομικά κέρδη που εγγυώνται σταθερές και διαρκείς ταμειακές ροές.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η Euroterra είναι γνωστή για το μοναδικό της ύφος στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Η ομάδα των έμπειρων και ταλαντούχων αρχιτεκτόνων δημιουργεί μοναδικά αρχιτεκτονικά σχέδια εστιάζοντας όχι μόνο στην αισθητική αλλά και στην βέλτιστη λειτουργία των κατασκευών. Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι για τη δημιουργία σύγχρονων και πολυτελών χώρων υψηλής απόδοσης που εναρμονίζονται άριστα με το περιβάλλον.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Έχοντας ψηλά τον πήχη των επιδόσεων έργων ακίνητης περιουσίας, η Euroterra παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευές και υπηρεσίες ανάπτυξης που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαχειριζόμαστε από την αρχή ως το τέλος τις εργασίες της κατασκευής, αλλά και την ανάπτυξη κατοικιών, εμπορικών ή επιχειρηματικών χώρων, καθώς και ξενοδοχείων ή resort, πάντα σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσίες, με άριστη ποιότητα, και ένα αίσθημα μοναδικής συνεργασίας.
Η εταιρεία Capital Land Development (CLD), θυγατρική του Ομίλου EUROTERRA, ηγείται στον χώρο της κατασκευής και παροχής υπηρεσιών υποδομής και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και την Αγγλία (Λονδίνο).
Η Capital Land Development ειδικεύεται στην ανάπτυξη σημαντικών ακινήτων και αναλαμβάνει πλήρως την κατασκευή έργων, κυρίως για την Euroterra και την Euroterra Bulgaria.
Τα υψηλών προδιαγραφών έργα μας περιλαμβάνουν κατοικίες, εμπορικά και επιχειρηματικά ακίνητα, καθώς και κτίρια για διάφορες χρήσεις και ξενοδοχεία που καθρεφτίζουν την άριστη ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό σε διάφορες σημαντικές τοποθεσίες.
Στην Capital Land Development εστιάζουμε στις ανάγκες και επιθυμίες των επενδυτών και των πελατών μας και ταυτόχρονα παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Χάρη στην έμπειρη και διεθνούς φήμης ομάδα σχεδιαστών εσωτερικού χώρου, η Euroterra εισάγει νέες διακοσμητικές και κατασκευαστικές προτάσεις τόσο σε κατοικίες όσο και σε εμπορικά κτίρια. Αναλαμβάνουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα έργα ανακαινίζοντας και αναδιαμορφώνοντας τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά με διάρκεια στον χρόνο και μοναδικά έπιπλα που συνδυάζουν εξαιρετική αρμονία, ποιότητα και στυλ. Δημιουργούμε λοιπόν άνετους και πολυτελείς χώρους ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Πέρα από την ανάπτυξη και κατασκευή έργων στρατηγικής σημασίας, παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Με τη βοήθεια επαγγελματιών που διαθέτουν πολυετή πείρα στον χώρο του real estate παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση και αξιοποίηση του ακινήτου προς όφελος του πελάτη μας. Η φροντίδα μας για τον πελάτη ξεκινά από την απόκτηση γης και τον σχεδιασμό του έργου μέχρι την ανάπτυξη και κατασκευή του και την εσωτερική διακόσμηση και επίπλωση, παρέχοντας διαρκώς υπηρεσίες υποστήριξης με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, σε κάθε φάση του έργου.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

AZUR Residence

ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το Azur Residence είναι μία πολυτελής και σύγχρονη κατασκευή από 17 διαμερίσματα, εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου τρόπου ζωής, διασφαλίζοντας για εσάς πως κάθε λεπτομέρεια στην κατασκευή και λειτουργία του κτηρίου έχει λάβει από πλευράς μας τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

Το κτίριο βρίσκεται στην καρδιά της όμορφης παράκτιας περιοχής του Νέου Φαλήρου, από όπου ξεκινά η εξέχουσα ακτογραμμή της Αττικής, γνωστή ως Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η παραθαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Νέο Φάληρο και το Παλαιό Φάληρο πρόκειται να μεταμορφωθεί σε ψυχαγωγικό και πολιτιστικό κέντρο αναφοράς της περιοχής συμπεριλαμβανομένου του νέου ποδηλατοδρόμου αλλά και πεζόδρομου μήκους 22 χλμ., μέρος των έργων ανάπλασης της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

▷ LEARN MORE

LILIUM RESIDENCE

ΑΛΙΜΟΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
Η εταιρεία Euroterra είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις νέες κατοικίες του Lilium Residence, ένα θαυμάσιο συγκρότημα από 16 πανέμορφα σχεδιασμένα διαμερίσματα, με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, και 3 μεζονέτες, στον Άλιμο, μια υπέροχη συνοικία στην Αθήνα.
Το Lilium Residence προσφέρει έναν πολυτελή και άνετο τρόπο ζωής. Στην κορυφή του κτιρίου οι διαμένοντες μπορούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην πισίνα, τον καθιστικό χώρο και τον κήπο, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας που κόβει την ανάσα. Η πολυτελή αυτή κατοικία προσφέρει στους διαμένοντες χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Μόλις μερικά λεπτά περπάτημα από την Μαρίνα Αλίμου και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι διαμένοντες του Lilium Residence έχουν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλα σημαντικά παραθαλάσσια αξιοθέατα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το Ελληνικό, το περίφημο μητροπολιτικό πάρκο διεθνούς εμβέλειας που είναι και το μεγαλύτερο αστικό αναπτυξιακό έργο της Ελλάδας.

▷ LEARN MORE