Ποιοι είμαστε

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Κοιτάζοντας μπροστά, το όραμά μας είναι η δημιουργία μοναδικών κομψών κατοικιών και παράλληλα η διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής, τόσο για τις κατοικίες όσο και για τους επαγγελματικούς χώρους. Ο επαγγελματισμός και το ομαδικό πνεύμα όλων των στελεχών και συνεργατών της εταιρείας λειτουργεί με έναν άψογο συνδυασμό και σεβασμό στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες σε επιφανείς πάντα περιοχές.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

H Euroterra είναι μια επενδυτική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, με στόχο την ανάπτυξη ακινήτων παγκοσμίου επιπέδου, κατάλληλων τόσο για επενδυτές όσο και για ιδιώτες. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών επενδύσεων ακίνητης περιουσίας σε μια απαιτητική πελατεία, παράλληλα με τη διαρκή ανοδική πορεία της εταιρείας.

Στην Euroterra, το πάθος μας είναι η δημιουργία λειτουργικών χώρων που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και κομψό σχεδιασμό επιλέγοντας πάντα τοποθεσίες που προσθέτουν υπεραξία στο ακίνητο. Με εμπειρία 40 χρόνων, έχουμε επεκταθεί στην Ευρώπη και έχουμε αναπτύξει κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους συνολικής επιφάνειας άνω των 2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων.

Τι είναι αυτό που μας έχει ξεχωρίσει; Το πραγματικό μας ενδιαφέρον στη δημιουργία και διατήρηση σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το αρχικό στάδιο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του ακινήτου μέχρι τον εσωτερικό σχεδιασμό, την πώληση, και τη διαχείρισή του ως ακίνητη πλέον περιουσία.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης ως ειδικοί σε θέματα ανάπτυξης στον χώρο των επενδύσεων ακινήτων. Αναζητούμε και εντοπίζουμε διαρκώς ευκαιρίες για επενδύσεις κατάλληλων ακινήτων, στον σωστό χρόνο, εφαρμόζοντας συγκεκριμένες μεθόδους κάθε φορά για την επίτευξη της μέγιστης αξιοποίησής τους ώστε να επιφέρουμε υψηλά έσοδα και συνεπώς διαρκείς και σταθερές ταμειακές ροές.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ

Μιχάλης Θεριανός

Founder

Ξενογιάννης Ιωάννης

Financial Services Director

Βασιλική Βαγενά

Chief Executive Officer

Γιώτα Κοτσομύτη

Financial Services Assistant

Ειρήνη Βαλασάκη

Customer Relations Manager

Lidia Gerdjikova

Chief Financial Officer

Donika Ivanova

Head of Operations

Roumiana Ivanova

Financial Services Assistant

Νίκος Πουλίδας

Project Manager

Κασούμη Δήμητρα

Interior Designer/Architect

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ